Om Fyns Batteri Service

Hos Fyns Batteri Service stræber vi efter at give dig den bedst mulige kundeservice. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den service, vi yder, og vi vil gå langt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Hos Fyns Batteri Service er sikkerheden og kvaliteten i top

Fyns Batteri Service har mange års erfaring med at renovere og reparere batterier for tilfredse kunder over hele landet. Alle vores reparationer foregår på eget værksted og med brug af de korrekte værktøjer. Vi bruger afladere og batteritestere, og vi svejser dine batterier med en parallel punktsvejser, så der ikke er nogen utætheder i dit batteri.

Ligesom at vi bruger det korrekte værktøj, bruger vi også kun de bedste batterier. Vores batterier er fra mærker, du kender. Sådan har vi valgt, at det skal være, både for kvalitetens og for din sikkerheds skyld. Vi benytter os af batterier fra velkendte mærker som LG, Samsung og Panasonic, så du ved, du får et kvalitetsprodukt, du kan være glad for længe.

Batterirenovering er billigt og miljøvenligt

Når du vælger en renovering hos Fyns Batteri Service, så kan du glæde dig over at spare penge. Det er billigere at få renoveret sit batteri end at købe et nyt, og det er også mere miljøvenligt.

Hvis dit batteri er helt dødt og ikke vil tage imod strøm, så skal du selvfølgelig ikke betale fragtgebyr for at få det tilbage. Hvis du ønsker det, kan vi også skifte elektronik og indmad i batteriet og pakke det i din originale batterikasse. På den måde skal du ikke bruge tid og penge på at opdrive et nyt batteri, hvis dit produkt er gået ud af produktion.

Vi kan skifte alle lithiumbatterier, og vi beskæftiger os med batterier af typerne:

  • Lithium-ion (li-ion)
  • Nikkel-metal (ni-mh)
  • ni-cd

Alle vores batterier kan laves efter mål, så dit batteri altid passer til dit produkt, når du får det igen.

Kontakt os for mere info om ydelser fra Fyns Batteri Service

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores services hos Fyns Batteri Service, så er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive os en email. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20