Få flere kilometer ud af din el-scooter

Hos Fyns Batteri Service ved vi, at din el-scooter er din frihed. Med en renovering fra Fyns Batteri Service kan du komme til at køre længere på en opladning, og vi har gjort det både hurtigt og billigt at få dig tilbage på farten.

Fyns Batteri Service får dig og din el-scooter tilbage på farten med hurtige renoveringstider

Fyns Batteri Service har mange års erfaring med renovering af batterier til el-scootere, og i årenes løb har vi effektiviseret vores arbejde og udviklet vores metoder, hvilket gør, at vi kan renovere dit el-scooterbatteri på kun tre døgn. Med en renovering kan du nyde godt af en længere batterilevetid på din scooter, end da du købte den.

Udfyld blot vores bestillingsformular, så skynder vi os at sætte processen i gang, så du hurtigt kan få flere kilometer i din el-scooter.

Der er penge at spare – lad Fyns Batteri Service renovere batteriet til din el-scooter

Brug-og-smid-væk er en ærgerlig tendens, især når man tænker på, at der altid er penge at spare ved at lade Fyns Batteri Service renovere dit batteri. Med en renovering hos os sparer du mange penge og skåner samtidig miljøet.

Er dit batteri dødt og nægter at tage imod strøm, så kan vi også reparere det til en fordelagtig pris. Vi udskifter elektronikken og indmaden og pakker det hele i din originale batterikasse. På den måde har vi sørget for, at du også kan få et nyt batteri, selv hvis din model for længst er gået ud af produktion.

Hvis det mod forventning viser sig, at vi ikke kan renovere dit batteri, så skal du selvfølgelig ikke betale fragtgebyr, hvis du vil have det retur.

Kontakt os for at høre mere

Vil du vide mere om renovering af batterier til el-scootere, er du meget velkommen til at ringe til os. Du kan også sende os en email. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Fyns Batteri Service kan du også aflevere dit batteri i vores butik, du skal blot ringe til os og aftale afleveringstidspunktet. Er du klar til at lade os renovere dit batteri, så klik her for at bestille en renovering.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20