Erhverv

Hos Fyns Batteri Service har vi mange års erfaring med specialproducerede batterier, og vi tilbyder specielle og skræddersyet batteriløsninger til både privat og erhverv.

Renovering af batteri til erhverv

Fyns Batteri Service har siden 2015 hjulpet med at renovere og reparere batterier for tilfredse kunder i hele Danmark. Vores kundebase inkluderer både private og erhvervsdrivende kunder. Vi har specialiseret os i at renovere batterier, som er blevet slidt og brugt op – Uanset hvilken batteritype du har brug for at få repareret eller renoveret så hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dit batteri.

 

Skræddersyet batteriløsninger

Hos Fyns Batteri Service laver vi specielle og skræddersyede batteri løsninger til erhverv. Vi har blandt andet hjulpet forskellige kommuner, cykelhandlere og mange flere med speciallavede løsninger. Vores ekspertise ligger i at udskifte og reparere alle typer lithiumbatterier, herunder batteritypen LiFePo4.

Alle vores batterier laves efter mål, hvilke betyder at vi altid kan tilbyde dig en specialløsning. Du kan derfor altid forvente den mest optimale løsning og et batteri, der altid passer til netop dit produkt.

 

Kontakt os

Kunne du tænke at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Du er meget velkommen til at kontakte os gennem vores telefon på 31 37 32 20 eller ved at skrive en mail til henrik@fynsbatteriservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20