Giv din golfvogn længere liv med et nyt batteri til golfvogn

Løber din golfvogn tør for strøm halvvejs gennem dit spil? Så kan vi hjælpe dig. Vi renoverer dit batteri nemt og hurtigt, så du igen kan få maksimal spilleglæde.

Spar på kræfterne – Udskift batteri til golfvogn og giv den ny energi

Leder du efter batteri til din golfvogn?

Vi ved, at når du spiller golf, så går du og din golfvogn rigtig langt. Det kan være hårdt at skubbe en golfvogn op og ned ad bakker, og det kan tage energi fra dig, som du hellere vil bruge på dit spil. Derfor har vi hos Fyns Batteri Service specialiseret os i at renovere batteri til golfvogn. Uanset hvilket mærke din golfvogn er fra, så kan Fyns Batteri Service renovere dit batteri til golfvogn, så du ikke længere skal gå i stå midt på greenen.

Vi har mange års erfaring med at renovere batterier for tilfredse kunder over hele landet. Vi sørger altid for at bruge kvalitetsprodukter, så produktet kan leve i længere tid.

Hvis du gerne vil kunne gå længere på golfbanen, så udfyld vores bestillingsformular i dag og lad Fyns Batteri Service renovere dit batteri til golfvognen, så du kun skal koncentrere dig om dit spil.

Kun det bedste batteri til golfvogn er godt nok

Fyns Batteri Service bruger kun batterier med navne, du kender. Vi gør udelukkende brug af batterier af højeste kvalitet både for din sikkerheds skyld og for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Vi har et bredt udvalg af batterier til golfvogn. Hos Fyns Batteri Service benytter vi os blandt andet af batterier fra:

  • Panasonic
  • Samsung
  • LG

Vi laver batteripakkerne på eget værksted efter mål, så du er sikker på, at batteriet også passer i din golfvogn, når det kommer tilbage.

Hvis dit batteri til golfvogn er dødt og slet ikke vil tage imod strøm, kan vi stadig reparere det. Vi skifter blot elektronikken og indmaden, og så pakker vi det i din originale batterikasse. På den måde kan du også stadig få repareret dit batteri, selv hvis dit produkt er gået ud af produktion.

Hør nærmere omkring renovering af batteri

Hos Fyns Batteri Service er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe til os, eller du kan sende os en mail. Ønsker du en renovering af batteri til golfvogn, skal du blot udfylde vores bestillingsformular, så går vi i gang. Du har også altid mulighed for at aflevere dit batteri i vores butik, så længe du husker at aftale et afleveringstidspunkt med os først.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20