Batteri til kabinescooter – Vi renoverer og reparerer batterier

Er din eldrevne kabinescooters rækkevidde blevet kortere, siden du købte den? Fyns Batteri Service kan sørge for, at du igen kan komme langt omkring.

Skån miljøet med en renovering af dit kabinescooterbatteri

Skal du have repareret dit batteri til kabinescooter? Fyns Batteri Service kan reparere dit batteri, selv hvis dit produkt er gået ud af produktion, eller hvis batteriet ikke vil tage imod strøm. Vi kan nemlig renovere dit batteri eller skifte indmaden i batteriet og pakke det i din originale batterikasse – alt sammen til en billig pris.

Udfyld vores bestillingsformular og skån klimaet i dag.

Fyns Batteri Service sørger for sikkerheden i din kabinescooter

Når vi renoverer dit batteri, så gør vi det nænsomt og med største forsigtighed. Vi har mange års erfaring med reparation af batterier, og vi bruger kun batterimærker, du kender. Hos os bruger vi ikke ”no-name”-celler eller billige batterier. Når vi vælger at bruge batterier fra anerkendte mærker, så gør vi det for din sikkerheds skyld og selvfølgelig for at sikre os, at du får det bedst mulige produkt.

De batteripakker, vi laver, laver vi altid på eget værksted, hvor vi bruger afladere og batteritestere, så vi kan sikre, at der er styr på sikkerheden.

Vi laver batteripakker efter mål, så du er sikker på, at dit batteri passer til din kabinescooter.

Vil du høre mere? Fyns Batteri Service står klar til at hjælpe dig

Leder du efter et sted, der laver reparationer af batteri til kabinescooter? Så kan vi hjælpe dig. Vi stræber efter at give dig en tryg oplevelse og alle de informationer, du skal bruge. Har du spørgsmål til vores arbejde med batterier til kabinescootere, så kan du kontakte os ved at ringe til 31 37 32 20 eller sende en mail til henrik@fynsbatteriservice.dk

Vi tilbyder, at du kan aflevere batteriet i vores fysiske butik. Du skal blot sørge for på forhånd at aftale et afleveringstidspunkt med os.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20