fans batteri service

Bestil reparation

Det er meget enkelt at få repareret dit batteri hos Fyns Batteri Service. Du kan både sende batteriet med pakkeposten, men du har også mulighed for at aflevere det personligt på min adresse. Derved sparer du både tid og penge til forsendelse.

Hvis det er første gang du får et batteri repareret hos Fyns Batteri Service, og har du spørgsmål til din reparation, så udfylder og sender du bare kontaktformularen her på siden, så kontakter jeg dig.

Forsendelse af batteri

Pak batteri samt lader forsvareligt ind og forhør dig evt. ved GLS eller Post Nord om mulighederne. Husk at vedlægger afsender oplysninger, så vi kan få batteriet registeret korrekt.

Forsendelsesseddel/printskema til reparation af batteri og lader

Når du sender dit batteri til reparation, vil det være rigtig fint hvis du printer nedenstående skema og vedlægger dit batteri samt lader. Vi har vi brug for nogle oplysninger omkring dit batteri, så vi har det bedste udgangs punkt, for at servicere dit batteri bedst muligt. Samtlige oplysninger vi behøver, står i skemaet.

Print skema til reparation HER!

Batteri samt lader sendes til:

Fyns Batteri Service
Klaus Berntsensvej 144
5260 Odense S

OBS! - Læs dette inden du sender dit batteri!

Lader: Vi behøver ikke laderen, hvis du har et andet batteri hvortil du bruger laderen, da behøver vi ikke tjekke laderen, for så ved vi jo på forhånd at den virker.

Nøgle: har batteriet en nøgle tænding, vil vi også gerne have nøglen med.

Personlig aflevering af batteri

Du kan sagtens komme forbi og aflevere dit batteri til reparation, så kontekter du mig bare for afale om aflevering. Så sparer du både tid og penge for forsendelse.

Ring til mig på telefon 31 37 32 20 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden, så vender jeg tilbage til dig.

Batteri samt lader afleveres hos:

Fyns Batteri Service
Klaus Berntsensvej 144
5260 Odense S

Se kort nedenfor

Tryk for stort kort

Click to open a larger map