Bestil reparation

Det er meget enkelt at få repareret dit batteri hos Fyns Batteri Service.

Det er meget enkelt at få repareret dit batteri

Det er meget enkelt at få repareret dit batteri hos Fyns Batteri Service. Du kan sende batteriet med pakkeposten, men du har også mulighed for at aflevere det personligt på vores adresse. Derved sparer du både tid og penge til forsendelse.

Hvis det er første gang, du får et batteri repareret hos Fyns Batteri Service, og har du spørgsmål til din reparation, så udfylder og sender du bare kontaktformularen her på siden, så kontakter jeg dig.

Følgeseddel til reparation af batteri og lader

Når du sender eller afleverer dit batteri til reparation, vil det være rigtig fint, hvis du printer nedenstående skema og vedlægger dit batteri samt lader. Vi har brug for nogle oplysninger om dit batteri for at få det bedste udgangspunkt, når vi skal varetage reparationen. Samtlige oplysninger, vi behøver, står i skemaet.

Forsendelse af batteri

Pak batteri samt lader forsvarligt ind og forhør dig evt. ved GLS eller Post Nord om mulighederne. Husk at vedlægge afsenderoplysninger, så vi kan få batteriet registeret korrekt.

Batteri samt lader sendes til:
Fyns Batteri Service
Klaus Berntsensvej 144
5260 Odense S

OBS! – Læs dette, inden du sender dit batteri!

Lader: Hvis du har et andet batteri, hvortil du bruger laderen, behøver du ikke sende den med, for så ved vi jo på forhånd, at den virker.

Nøgle: Har batteriet en nøgletænding, vil vi også gerne have nøglen med.

Personlig aflevering af batteri

Du kan sagtens komme forbi og aflevere dit batteri til reparation, så kontakter du mig bare for aftale om aflevering. Så sparer du både tid og penge på forsendelse.

Ring til mig på telefon 31 37 32 20 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden, så vender jeg tilbage til dig.

Batteri samt lader afleveres hos:
Fyns Batteri Service
Klaus Berntsensvej 144
5260 Odense S

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20