Batteriservices

El-cykel
Plæneklipper
El-scooter
Kabine-scooter
Robotstøvsuger
El-værktøj
Golfvogn

Virker dit batteri ikke?

– så kan jeg ordne det, hvis cellerne ikke har taget skade eller er slidt op.

Jeg har i flere år med stor succes repareret diverse batterier til elværktøj, haveredskaber, robotplæneklippere, -støvsugere m.m. Uanset mærke er der chance for at dit batteri kan renoveres og der er altid penge at spare, i forhold til at købe et nyt originalt batteri.

Jeg udfører batterireparationer, men hvis batteriets celler er ødelagt og ikke kan tage imod, skal du selvfølgelig ikke give noget og du skal ikke betale noget i fragtomkostninger, hvis du ønsker batteriet sendt retur.

Hvis batteriet er dødt, ikke vil lade, ikke levere strøm til cyklen eller batteriet ikke vil slukke, eller andet så prøv at lade Fyns Batteri Service reparere det. Gennem mange år, har jeg repareret hundredevis af batterier, både for firmaer, kommuner og privat personer. Jeg håndterer dit batteri skånsomt men effektivt. Selve reparations processen tager 3 døgn for hvert batteri og der bliver ikke udskiftet celler i batteriet under denne proces. Jeg reparerer litium batterier uanset om dit batteri sidder på en:

  • El-cykel
  • El-værktøj
  • El plæneklipper
  • El støvsuger
    osv.

Jeg kan også tilbyde at skifte cellepakken samt elektronikken! i batterier, når de er opslidte i cellerne, dette vil være til en fordelagtig pris, frem for at købe et nyt batteri.
Jeg genanvender din egen batterikasse og sætter ny indmad i.

Kontakt mig på telefon 31 37 32 20 eller bestil en reparation her