Vi tilbyder renovation af batteriet til din el-plæneklipper

Skal din græsplæne bare stå knivskarpt til sommer? I så fald kan det være nødvendigt med en renovering af batteriet til din el-plæneklipper. Med tiden vil din el-plæneklipper begynde at køre kortere tid på en opladning, men med en renovering fra Fyns Batteri Service behøver du ikke bekymre dig. Vi renoverer dit gamle batteri, så el-plæneklipperen kan slå hele din plæne i én omgang.

Slip for klager fra naboerne med en renovering fra Fyns Batteri Service

Uanset om du har en robotplæneklipper, en havetraktor eller en almindelig el-plæneklipper, så holder batteriet desværre ikke for evigt. Hos Fyns Batteri Service tilbyder vi derfor at renovere batteriet til din el-plæneklipper eller udskifte cellerne og elektronikken, hvis det er helt dødt og ikke vil tage imod strøm. Vi bruger den originale batterikasse og skifter blot indmaden.

Vil batteriet ikke lade, eller hvis det ikke vil slukke, så kan vi også nemt og billigt reparere det. Hvis du kan slå græsset i én omgang, så ender du med en pænere, mere jævn græsplæne og slipper for klager fra naboerne. Bevar nabofreden og bestil en renovering i dag.

Haster det med at få slået græsset? Fyns Batteri Service har heldigvis fart på

Vi har gjort det både billigt og hurtigt at få strøm på din el-plæneklipper. Vi tilbyder en renoveringstid på kun tre døgn, så din græsplæne ikke når at vokse dig over ørerne, inden du kan starte din plæneklipper igen. Med en renovering fra Fyns Batteri Service kan din el-plæneklipper endda få endnu længere batteritid, end den havde, da du købte den.

Uanset hvilket mærke din el-plæneklipper er fra, så er der en rigtig god chance for, at batteriet kan renoveres, og det er altid billigere end et nyt batteri. Vi laver selvfølgelig batteripakkerne efter mål, så dit batteri sidder lige, som det skal.

Vil du bestille en renovering, eller har du spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe dig

Ønsker du en renovering af batteriet til din el-plæneklipper, eller har du nogle spørgsmål, så kan du udfylde vores bestillingsformular eller kontakte os via email eller telefon. Hos Fyns Batteri Service går vi op i god kundeservice, og vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du kan også aflevere dit batteri i vores butik, såfremt du først ringer og aftaler en tid.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

(+45) 31 37 32 20